Nieuws

JO8-1 verliest nipt van VSCO JO8-1

Afgelopen zaterdag 8 september stond er een wedstrijd op het programma tegen onze buren uit Oosterwolde. Aan het eind van vorig seizoen hadden we al een keer tegen hun gespeeld op een mooie zomeravond. Toen ging het spel gelijk op en waren we goed aan elkaar gewaagd. Dat was deze zaterdag niet anders. Ook nu ging het spel gelijk op en kregen de toeschouwers een mooie wedstrijd te zien. Het was Jesse die ons op voorsprong zette. Van de voorsprong kon niet lang genoten worden want al snel was het VSCO die ook de nul van het scorebord haalde. Het spel ging daarna op en neer en er was een mooie sportieve strijd.

Aan het eind van de eerste helft was het wederom VSCO dat scoorde en zo op voorsprong kwam. ESC ging daarna meteen weer vol in de aanval op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook. Het was Julian die raak schoot. Een gelijke stand op het scorebord wat ook de verhoudingen op het veld goed weergaf. Hierna hadden we niet het geluk dat de bal in het doel van de tegenstander ging. Dat lukte VSCO wel en kwamen zo op voorsprong. Niet snel daarna nog een doelpunt wat een achterstand van 2-4 betekende. We kwamen nog wel weer terug door een doelpunt van Mats. Nog een keer vol op de aanval! Helaas zonder het gewenste resultaat, want het was VSCO dat nog een keer scoorde. Eindstand 3-5. Een goede wedstrijd met veel inzet en goed voetbal. Op naar de volgende tegenstander Nunspeet JO8-1.

Laatste nieuws