Nieuws

Sponsors kledingplan tekenen contract met ESC

Komende 3 jaar speelt ESC-jeugd in een uniform tenue mede mogelijk gemaakt dankzij 6 sponsors.

Vanaf het seizoen 2018/2019 zal de jeugd van Elburg als een blauwwitte-eenheid te bewonderen zijn. De tijd van verschillende soorten shirts in één jeugdteam is namelijk voorbij. Vandaag tekenen de kledingsponsors het contract van het Kledingplan met de sponsorcommissie van ESC.

De sponsorcommissie spreekt haar dank en waardering uit naar deze sponsors. Zonder hen was het niet mogelijk om dit plan te realiseren. Het gaat om de volgende sponsors: Van Zon Arbeidsbemiddeling, DO-IT The Signmakers, Stal Van Triest, Medisch Ondernemen, Pleiter Makerlaardij en Poort 5 Elburg.

De sponsors worden stuk voor stuk uitgelicht.

VAN ZON Arbeidsbemiddeling

VAN ZON Arbeidsbemiddeling Elburg is uw partner voor werving & selectie, detachering en invullen van (tijdelijke) vacatures. Als uitzendbureau zijn zij actief in de regio Elburg, Oldebroek, ’t Harde, Doornspijk, Wezep en omgeving.

Robbertsmatenstraat 17, 8081 HL Elburg
www.vanzon-arbeidsbemiddeling.nl


DO-IT THE SIGNMAKERS

Do-IT The Signmakers zijn partner in instore en outdoor media voor retail, ondernemingen en zorginstellingen. Het team van DO-IT adviseert en ondersteunt met kennis op het gebied van signing. Zij staan bekend om de logistieke kwaliteit in handling en packaging.

Het Straatje 4f1, 8081 RN Elburg
www.doit.nl


STAL VAN TRIEST

Van Triest heeft een naam opgebouwd in het fokken, scouten en trainen van getalenteerde paarden in Nederland. Elk jaar worden nieuwe talenten geboren of gespot en verlaten de stal voor een internationale carrière.

Reesweg 7, 8081 RB Elburg
www.vantriesthorses.nl


MEDISCH ONDERNEMEN

Medisch Ondernemen is hét interactieve platform voor zelfstandige ondernemers in de zorg. Zij inspireren praktijkhouders én praktijkmanagers in het ondernemerschap en de bedrijfsvoering van een succesvolle praktijk. Ruim 30.000 professionals delen kennis en inspireren elkaar via magazines, website, e-mailnieuwsbrieven en social media.

Schrevenweg 3, 8024 HB Zwolle
www.medischondernemen.nl


PLEITER MAKELAARDIJ

Pleiter Makelaars & Taxateurs is een verkoopmakelaar en aankoopmakelaar uit Oldebroek.

Als team staan zij altijd voor u klaar om u te helpen met een professionele aan- of verkoop van uw object en om u te voorzien van een betrouwbaar advies of taxatierapport. Ook voor de bemiddeling van bedrijfsonroerend goed bent u bij Pleiter Makelaars & Taxateurs aan het juiste adres.

Hogenbrinkweg 9, 8096 RS Oldebroek
www.pleiter.nl


POORT 5

Poort 5 Jeans & Fashion is de fashionwinkel in Elburg en omstreken. Zij hebben deskundig en vriendelijk personeel. Mede dankzij het personaal voel je je al gauw thuis bij de huiselijke sfeer en gastvrijheid van deze winkel. Voor verschillende topmerken kunt u bij Poort 5 terecht.

Vischpoortstraat 5-7, 8081 EP Elburg
www.poort 5.nl

Elburger Sportclub is zeer trots dat dit plan werkelijkheid wordt. Dit is met name de verdienste van Herman Hendriks. Ook willen wij Danny Rorije, Wim de Vries en Gerrit Visscher bedanken voor hun inzet van het kledingplan. Namens de sponsorcommissie hebben Danny Rorije, Niels Bosman, Herman Hendriks en Ruben Bos de handtekeningen in ontvangst mogen nemen.

Op de foto staan: Martin van Os, (Van Zon Arbeidsmiddeling), Elly Plugers (Do-It), Erik Boersma (Medisch Ondernemen), Joost Pleiter (Pleiter Makelaardij) en Joop Zwart (Poort 5). Herman van Triest tekent op een ander moment.

Als dank hebben deze sponsors een bos bloemen en ingelijste tenue ontvangen.

Hartelijk bedankt,
Sponsorcommissie
Elburger Sport Club

Laatste nieuws