Nieuws

JO8-2 goed uit de startblokken

Na een lange maar verdiende vakantie staan onze talenten van JO8-2 weer op het veld. In het elftal hebben we Sem van Dorp, Mees Pleiter en Toby Tollenaar moeten laten gaan naar JO9 maar we hebben een super talent erbij gekregen, David Westerink. Met 7 jongens gaan we de strijd aan deze competitie maar wat voorop staat is plezier. In de beker wedstrijden hebben de jongens al iets laten zien wat ze konden maar vandaag begon de competitie. Tegenstander was Rodha Raalte JO8-3, de ouders en jongens van Rohda zagen er zeer fris uit maar dat bleek omdat de wekkers rond 6 uur gingen om op tijd in Elburg te zijn. Om 08:30 uur werd er afgetrapt en de jongens van Elburg hadden er zin in. Ondanks dat we vandaag met 6 jongens waren omdat Stijn van Dragt helaas ziek thuis bleef,werd elk duel gewonnen en dat resulteerde al snel in een 2-0 voorsprong voor onze jongens. De tweede 10 minuten was nog beter en toen stond het 5-1, ook Rohda liet zien dat ook zij zeer zeker konden voetballen en scoorden ook af en toe een mooie goal. De einduitslag was 8-3 voor onze jongens ( Ruben Vierhuis 5x , Vinn Hulleman 2x en Romain 1x). In de verdediging stond Bram Bulten zijn mannetje en gaf zeer goede paasjes waardoor de andere jongens hun ding konden doen. Pim van de Brink was de aanjager vanaf het begin, hij zat overal tussen en pakte veel ballen af, super gedaan!.David Westerink was vandaag de keeper en dook op alle ballen die op hem af kwamen, anders had Rohda er meer kunnen scoren. Kortom een zeer goed begin van onze talenten. Tot slot willen we Jarralt en Merijn Boonen bedanken zij geven op dit moment training aan onze jongens en dat doen ze met alle passie voor deze sport, de talenten zijn lovend. Peter Vierhuis ( alias Padde) heeft hierdoor een nieuwe rol als Team Manager toegekregen wat hem uitstekend past dus Gerrit Bos pas maar op…

Laatste nieuws