Nieuws

De Passende Woning nieuwe bordsponsor

Het Oldebroekse bedrijf ‘De Passende Woning’ is afgelopen week bordsponsor geworden bij de Elburger SC. Eigenaar Hans het Lam tekenende onder toeziend oog van sponsorcommissielid Laurens van’t Oever een 3-jarig contract. Als dank van waardering werd een bos bloemen overhandigd.

De Passende Woning Makelaardij is een NVM kantoor dat volop in beweging is. En dat moet ook. In deze ingewikkelde woningmarkt is het een voortdurende zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en evenwichten. Gelukkig wordt De Passende Woning daarbij ondersteund door een groot aantal hulpmiddelen waarbij de belangrijkste plaats wordt ingenomen door de sociale media.

Funda is sinds jaar en dag het meest bekend bij het grootste deel van de Nederlandse bevolking en voor het NVM makelaarskantoor niet meer weg te denken. Alle hulpmiddelen zijn nutteloos als er niet een goed team paraat staat om al die instrumenten op de juiste wijze te bedienen. De Passende Woning heeft wat dit betreft buitengewoon veel te danken aan het vaste team dat altijd voor u klaarstaat. We proberen zoveel mogelijk in te spelen op de wensen en omstandigheden van de klant, die altijd centraal staat. Centrale positie van u als klant is noodzakelijk om tot het beste resultaat te komen. Het verkopen en aankopen van een woning is immers een kwestie van wederzijds vertrouwen. Het zijn belangrijke stappen die genomen moeten worden.

De Passende Woning staat voor u klaar en dat doen we inmiddels in Oldebroek en omgeving al meer dan 25 jaar. De ontwikkeling van onze dienstverlening heeft dus niet stilgestaan, dat blijkt iedere dag weer uit de waardering van onze diensten en de groei van ons aanbod.

De Passende Woning
Zuiderzeestraatweg 111 a
8096 BE Oldebroek
W: www.depassendewoning.nl
T: 0525 63 10 54

Foto’s zijn gemaakt door Studio Lusin

Laatste nieuws