Nieuws

Geslaagde bottertocht, bierproeverij en diner Bussinesclub

Op het programma van de Elburger Businessclub stond op vrijdag 21 september een bottertocht, bierproeverij en diner op het programma. Met ruim 20 leden van de Businessclub was het een geslaagd evenement.

Vanaf Elburg Haven vertrokken er twee botters richting Kampen. Ondanks de slechte weersverwachtingen bleef het gelukkig droog op de botter. Tijdens de bottertocht konden leden met elkaar netwerken. Met een goedverzorgde catering gebeurde dit onder het genot van een hapje en een drankje.

Het tweede deel van het programma stond gepland bij de Elburger Bierbrouwerij Eem. In deze nieuwe bierbrouwerij kregen leden een rondleiding en bierproeverij voorgeschoteld. Na de rondleiding in de brouwerij stond er een bierproeverij op het programma. Tijdens deze bierproeverij werden er drie gebrouwde bieren geproefd.

De afsluiting van deze avond vond plaats in Café de Haven. Evert Haas van ‘De Broodjeshuis’ uit Elburg verzorgde hier het avondeten voor de leden. De leden konden hier genieten van een fantastisch diner en terug kijken op een geslaagde dag.

Laatste nieuws