Nieuws

Uitnodiging Keepersdag

Elburger Sport Club en Keepersschool GOALSTARS organiseren op vrijdag 26 oktober (herfstvakantie) een KEEPERSDAG voor de eigen keepers en keepsters van de Elburger Sport Club.

GOALSTARS is een Belgische keepersschool die gevestigd is in Antwerpen, eigenaar is Berry Hooghordel (oud Elburger). In zijn jeugdjaren is Berry zelf actief geweest bij onze club. In september 2017 startte Berry zijn eigen keepersschool waar hij voornamelijk mee actief is in Antwerpen en omstreken. Zijn zoon Thijs keept inmiddels in FC Antwerp O16.
Berry zal geassisteerd worden door trainers die actief zijn bij zijn keepersschool en zo nu lijkt een keeper van NAC Breda.
Talent, passie, doorzettingsvermogen, efficiëntie en doelgericht trainen om beter te worden tijdens de wedstrijden zijn, de voorwaarden om als keeper te slagen in het huidige voetbal. Ook op de keepers dag van 26 oktober zal doelgericht worden getraind om vooral een betere keeper te worden.

Het programma is nog niet helemaal rond maar vast staat dat we om 12.00 uur starten met een gezamenlijke lunch, een kennismaking ronde en daar aansluitend starten we om 13.00 uur met de trainingen.
Dus voor alle keepers van Elburgers Sport Club de kans om mee te doen aan deze super keepersdag. Deelname is geheel gratis!

Deelnemer(ster) keepersdag:
Naam: ………………………………………………………………………………………………………………
Leeftijd: ………………………….Team: ……………………………..
Tel: …………………………………. Mail: ……………………………………………………

AANMELDEN UITERLIJK VIJDAG 19 OKTOBER
Bij technischezaken@elburgersc.nl of leg het strookje in het postbakje van Henk van den Hoorn in de bestuurskamer.

 

Laatste nieuws