Nieuws

Vakgarage- Elburg Bandencenter nieuwe bordsponsor

Vakgarage- Elburg Bandencenter is afgelopen week reclamebordsponsor van de ElburgerSC geworden. Sponsorcommissie lid Laurens van’t Oever tekende het contract voor met het Elburgse bedrijf voor 3 jaar. Daarnaast overhandige Laurens een bloemstuk als dank van waardering.

Het bedrijf Elburgbandencenter heeft al een lange traditie in Elburg. In 1978 startte het bedrijf Hofka banden als groothandel in Banden. Hofka banden was toen al een begrip in Nederland. Wim Jansen nam in 2004 het bedrijf van Hofka banden over en zette het voort onder de naam Elburg Bandencenter. Het vooral op banden activiteiten gerichte bedrijf verrichtte na 2004 ook diverse soorten reparaties. Nog later kon men ook in Elburgbandencenter terecht voor de APK-keuring. Sinds 2010 is naast Elburgbandencenter ook de Vakgarage Elburg opgericht en gaat het bedrijf verder onder de naam Vakgarage- Elburg Bandencenter.

Vakgarage- Elburg Bandencenter levert de volgende diensten:

  • Klein- en grote beurt van uw auto
  • Uitlezen van auto’s d.m.v. testapparatuur
  • Apk-keuringen, inclusief roetmetingen
  • Autoruitenservice, inclusief ruitreparatie
  • Volledige schade-afhandeling
  • Mini-deuk herstel (uitdeuken zonder spuiten)
  • Banden – remmen – uitlaten – schokbrekers – trekhaken enz.
  • Uitlijnen verlengde bussen en campers
  • Profieldiepte banden scanner
  • Verzekeren van uw auto

Kijk voor meer informatie op www.vakgarageelburg.nl.

Vakgarage Elburg
Industriestraat 21A
8081 HH Elburg
W: www.vakgarageelburg.nl
T: 0525 682 356

Foto’s zijn gemaakt door Studio Lusin

Laatste nieuws