Nieuws

Boeve & van Dorp Administratie & Advies nieuwe CO-sponsor

Boeve & van Dorp Administratie, Verzekeringen en Advies is de nieuwe CO-sponsor geworden van de ElburgerSC. Op hun vestigingskantoor in Elburg tekende sponsorcommisielid Laurens van’t Oever met verzekeringsadviseur Harmen van Dorp en agrarisch specialist Ferdi Spijkerboer een 3-jarig contract. Als dank van waardering werd een blos bloemen aangeboden.

Inmiddels een gevestigde naam in onze regio en bovendien een gewaardeerde CO-sponsor van onze vereniging. De website van deze in Oosterwolde en Elburg- op een steenworp afstand van ons sportpark- gevestigde kantoor kopt met de tekst: “persoonlijk, kleinschalig en servicegericht”.

Boeve & van Dorp is een kantoor met aandacht voor de klanten. Meedenken met de klant vinden zij erg belangrijk. Zij werken niet met online computersystemen, maar stellen persoonlijk contact voorop. Door de klant te kennen, kunnen zij beter inspelen op de behoefte en de mogelijkheden van de klant.

Boeve & van Dorp heeft een veelvoud van diensten in huis en dat alles onder één dak! Zo kunt u bij hen terecht voor uw financiële administratie, ook op agrarisch gebied, voor zowel fiscale als zakelijke advisering, voor uw salarisspecificatie, en voor alles op het gebied van verzekeringen. En niet onbelangrijk: de tarieven zijn zeer aantrekkelijk. De uurtarieven worden afgestemd op het type dienstverlening. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd om een vaste maandprijs voor de werkzaamheden vast te stellen, zodat de klant weet waar hij of zij aan toe is en men niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Het werkgebied van het kantoor is regionaal. Zij is werkzaam in een straal van 50 kilometer rondom Elburg, Kampen, Dronten, Wezep, Epe, Nunspeet en Harderwijk.

Boeve & van Dorp beschikt over een brede klantenkring en staat voor alle bedrijven en instellingen klaar. Zo verzorgen zij de administratie voor onder meer landbouwbedrijven, ZZP ‘s, bouwbedrijven, artiesten, kapsalons, rijscholen, horecaondernemingen, taxicentrales, veehouderijen en sportscholen. Kortom, zij staan voor elke ZZP‘er en MKB ‘er klaar.

Als klant krijgt u een eigen contactpersoon. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt binnen het kantoor, die op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen uw onderneming.

Bent u nieuwsgierig geworden neemt u dan geheel vrijblijvend eens contact op met Boeve & van Dorp.

Boeve & van Dorp Elburg
Jufferenstraat 1
8081 CP Elburg
T: 0525 – 65 61 87
E: info@boeveenvandorp.nl
W: www.administratiekantoorboeveenvandorp.nl/

Boeve & van Dorp Oosterwolde GLD.
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde
T: 0525 – 622 031
E: info@boeveenvandorp.nl
W: www.administratiekantoorboeveenvandorp.nl/

 

 

Laatste nieuws