Nieuws

Frix CrossFysiotherapie sponsort ESC 5 met nieuwe tassen

Gistermiddag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen CSV Apeldoorn 8, zijn de jongens van ESC 5 getrakteerd op mooie nieuwe tassen, gesponsord door het sportieve bedrijf Frix CrossFysiotherapie. ESC 5 is een fris en jong team, dat volledig past bij de huidige status van Frix CrossFysiotherapie.

Frix CrossFysiotherapie, dat onlangs haar 3 jarig bestaan vierde, zit gevestigd aan de Industriestraat 18 A-B te Elburg. Inmiddels bestaat de praktijk uit maar liefst 10 fysiotherapeuten en onlangs heeft er een schitterende uitbreiding plaatsgevonden. Aan de praktijk is een tweede trainingsloods toegevoegd. Deze loods bied de mogelijkheid om op verschillende manieren  aan fysiek herstel te werken. Zie voor meer informatie de website van Frix CrossFysiotherapie.

https://frixfysio.nl/

 

Home

 

Laatste nieuws