Nieuws

JO8-2 pakt door en wint ook 2e competitie wedstrijd

Na vorige week uitstekend spel op de mat te hebben gelegd wat resulteerde in een dik verdiende overwinning moesten de talenten van JO8-2 vandaag uit naar VV Heerde JO8-1. We waren gewaarschuwd want zij wonnen hun eerste competitive wedstrijd met maar liefst 11-1. Het was perfect voetbal weer, zonnetje kwam langzaam door en het dauw was bijna van het gras af maar het was wel koud. Vandaag waren JO8-2 met 6 jongens omdat Stijn van Dragt moest afzwemmen. De jongens van Heerde begonnen fel en scoorde al snel 1-0 maar daarna kwamen de Elburgers los, met een zeer goede organisatie waarin Brum Bulten de verdediging op zich nam kwamen we steeds beter in ons spel maar vooral onze felheid was weer om te prijzen om elke bal werd gevochten. Pim van de Brink die vorige week ook al uitstekend speelde maar helaas zijn optreden niet kon bekronen met een doelpunt pakte op links een bal af en rende alleen op de keeper af en bleef ijzig koel 1-1 ( kwam ook door het weer). Ruben Vierhuis ( zoon van de manager ) bracht daarna de score op 1-2 en 1-3. Een smetje deze 10 minuten was dat Vinn Hulleman een bal met dit koude weer vol in zijn gezicht kreeg en even afwezig leek maar Vinn komt later nog aan bod. Na de eerste pauze maakt Ruben zijn derde en nog steeds zaten de jongens op alles te jagen, stand 1-4. In de rust was Vinn weer hersteld,hij was gretig en liet zich meteen gelden in de volgende 10 minuten scoorde hij maar liefst 3x waarvan 1x met links waar de trainers Boonen constant op trainen een geweldige goal! Stand 1-7. De laatste 10 minuten scoorde David Westerink vanaf rechts nog een goal waar Vinn slim voor de keeper ging glijden waardoor de keeper niet wist wat te doen en de bal mooi het doel in rolde. De concentratie en organisatie was even weg hierna en het uitstekende spelende VV Heerde scoorde ook nog verdiende 2e goal.Heerde had trouwens een zeer verdienstelijke keeper op de goal staan die veel ballen pakte. Kortom een leuk potje om te zien waarin het plezier eraf straalde bij elke jongen. ( Scores: Pim 1x, Ruben 3x, Vinn 3x, David 1x). Volgende week zaterdag moeten de talenten weer thuis voetballen om 08:30 en hopelijk is het dan weer genieten.

Laatste nieuws