Nieuws

JO8-1 wint van VSCO

Vorige week hadden we geen wedstrijd. En na een week geen voetbal hadden de jongens veel zin in om weer te voetballen. En dat was vanaf de eerste ook goed te merken. Iedereen ging er vol voor en er werd gelijk gestreden om elke meter. Dat resulteerde ook in een vroege voorsprong van 1-0. Doelpuntenmaker was Jesse. We gingen daarna vrolijk verder en liepen uit naar 4-0. Doelpunten werden gescoord door Jesse, Mats en Bjorn. Wat een luxe! 4-0 voor tegen VSCO. Dat dachten de spelers van ons ook en begonnen het wat kalmer aan te doen. Dat leverde een hele andere 2e helft op.

Was ESC die voor rust de lakens uit deelde op het veld, was het de 2e helft de beurt aan VSCO. Want zij kwamen ineens verraderlijk vaak dicht bij ons doel. Wat al snel de 4-1 en 4-2 betekende. Gelukkig scoorde wij ook nog 2x wat een tussenstand van 6-2 opleverde. VSCO liet het er echter niet bij zitten en ging er ineens nog vol voor. Al snel werd het 6-3, 6-4 en zelfs 6-5. Gelukkig bleef het hier bij en konden we in polonaise richting de kantine voor de 3e helft.

Laatste nieuws