Nieuws

Stuur je teamfoto in!

De vernieuwde website van de Elburger S.C. begint steeds meer vorm te krijgen. Ieder team heeft tegenwoordig een eigen teampagina waarop diverse informatie is te vinden. Helaas hebben veel teams nog geen teamfoto ingestuurd. Wij zouden het leuk vinden als alle teams een teamfoto insturen. Dit kan tegenwoordig gemakkelijk via de knop ‘nieuws insturen’, rechtsboven op de website.

Neem daarom op zaterdag even de tijd om met je team bij elkaar te gaan staan. Zet een leuke lach op jullie gezicht, vraag de trainer, de leider, pa of ma, oom of tante, de knappe verzorgster van de tegenstander of wie dan ook om een foto te maken en klaar is Kees! Stuur de foto vervolgens in, vermeld je team erbij en wij plaatsen de foto.

Let op! Vraag als leider/trainer wel eerst toestemming aan alle spelers en of ouders van spelers. Dit heeft te maken met de nieuwe AVG wet die sinds 25 mei 2018 is ingegaan. Zie voor meer informatie onderstaande link.

https://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/regels-bepalingen/wetgeving/privacy

Laatste nieuws