Nieuws

3 op een rij voor ESC JO8-2

Na 2 winst partijen in de competitie stond vandaag een heuse kraker op het spel tegen Berkum JO8-5, ook zij hadden beide partijen ruim gewonnen. Vandaag waren de talenten van ESC compleet met 7 jongens. Het zonnetje begon te schijnen en om 08:30 uur werd er afgetrapt. Stijn begon op de goal en Bram ‘Stam’ begon als reserve. Helaas kwamen onze jongens met 0-1 achter maar daarna begonnen ze strijd te leveren.Al snel volgde de 1-1 van onze topscorer Ruben Vierhuis en ook de 2-1 kwam op zijn naam te staan. Pim en Vinn bestreden het middenveld en David en Romain waren achterin de steun pilaren de eerste 10 minuten. De manager Padde was een beetje van slag vandaag aangezien hij zenuwachtig was voor een avondje Music Club te Kampen. Vinn en Ruben hadden nog kansen op de 3-1 maar Berkum had een prima keeper staan. De tweede 10 minuten stond Pim reserver en kwam Bram de verdediging leiden, dit ging voortvarend want Berkum is niet meer in de buurt geweest van de goal. Ruben en Vinn waren deze 10 minuten scherp en scoorden beide 1x, stand 4-1. Ook deze 10 minuten speelde Romain en Pim met veel inzet,David pakte een paar keer de bal af en had mooie solo’s in gedachten maar Berkum verdedigde uitstekend. In de rust werd Romain gewisseld en ging David ( die de laatste weken uitstekend keepte) weer in de goal. Stijn kwam in het veld, en begon als middenvelder naast Pim en Vinn. De mooiste aanval was uit een boekje, Bram pakte de bal af in de verdediging en speelde diep op Ruben die op zijn manier de rust bewaarde en de goed meegelopen Vinn vrij zag lopen en in speelde, Vinn nam goed aan en scoorde, stand 5-1. Stijn die als een Modric speelde op het middenveld gaf later nog een perfecte paas op Ruben waardoor de stand op 6-1 kwam. De laatste 10 minuten stond Vinn ernaast en werd het team op de schop gegooid, verdedigers gingen voorin spelen en aanvallers achterin, dat pakte helaas niet goed uit want het prima spelende Berkum scoorde hierin 3x waardoor de eindstand 6-4 is geworden voor onze jongens. Scores: 4x Ruben en 2x Vinn. Volgende week word er uit gevoetbald tegen Hattem JO8-1, hopelijk dan weer mooi weer en veel plezier bij alle jongens. Tot slot hopen we Tonnie Waanders weer snel terug te zien in de kantine en wensen hem veel beterschap toe.

Laatste nieuws