Nieuws

ESC en Rabobank Noord Veluwe schouder aan schouder in het nieuwe voetbalseizoen

Aan het begin van het seizoen 2018/2019 slaan Rabobank Noord Veluwe en de Elburger Sportclub de handen ineen geslagen. Rabobank is al jaren loyale sponsor bij de voetbalvereniging. Trots is de Elburger Sportclub dan ook dan ook dat ze ook dit jaar op de steun van Rabobank Noord Veluwe kunnen rekenen. De contracten zijn ondertekend door Addie ten Have, lid van de sponsorcommissie van Elburger Sportclub en Chantal Berendsen, medewerker Marketing en Communicatie bij Rabobank. Als blijk van dank en waardering ontving de bank een boeket bloemen van de club.

Samen voor een groeiende Noord-Veluwe
Rabobank Noord Veluwe heeft zichzelf tot doel gesteld om, samen met andere partijen, de regio Noord-Veluwe te helpen groeien. Hierbij ziet de bank een belangrijke rol voor het verenigingsleven. Vandaar dat de bank niet alleen actief is met de bancaire dienstverlening. De bank ondersteunt, via de Rabobank Clubkas Campagne en het Rabofonds Noord Veluwe, de lokale gemeenschap. Door sponsoring steunt de bank verenigingen om hun sportieve en maatschappelijke rol te kunnen vervullen. De projecten die de Rabobank als lokale bank ondersteunt, geven invulling aan de maatschappelijke betrokkenheid bij de regio Noord-Veluwe

Rabobank Noord Veluwe
Elspeterweg 22a
8071 PA Nunspeet

W: www.rabobank.nl
T: 0341 466600 (particulieren)
T: 0341 466700 (bedrijven)
E: particulieren@nv.rabobank.nl
E: bedrijven@nv.rabobank.nl

Laatste nieuws