Nieuws

JO8-1 speelt gelijk tegen CSV’28

Zaterdag 6 oktober speelden we een wedstrijd tegen CSV’28 uit Zwolle. Onder prachtige weersomstandigheden werd er om 10.00 afgetrapt. Net zoals de vorige wedstrijden waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Dat leverde leuke duels op en een spannend verloop van de wedstrijd. Na een tactische wissel van de trainers was het Matz die zorgde voor een 1-0 voorsprong. Hij stond nog maar net 1 minuut in het veld! Ook CSV’28 liet van zich horen en scoorde de gelijkmaker. In de tussentijd waren er nog wel een aantal aardige kansen over een weer. Maar door goed verdedigen en knap keeperswerk bleef het nog steeds 1-1. Toch wisten wij er weer een doelpuntje in te prikken. Met deze stand gingen we ook de rust in.

In de tweede helft bleef de wedstrijd spannend tot de laatste minuut. Waar we vorige week tegen VSCO het geluk nog aan onze kant hadden om met 6-5 te winnen ging het deze wedstrijd bijna de verkeerde kant op. Want CSV’28 kwam beter in het spel en wij gingen meer genieten van het lekkere najaarszonnetje. Het ging ineens razendsnel met de doelpunten. Wij kwamen nog wel op gelukkige wijze op 1-3, maar daarna was het wederom CSV’28 dat scoorde. Dit maar was dat 2x vlot achter elkaar. Dat betekende een tussenstand van 3-3. In de laatste 10 minuten ging het spel op en neer en waren er over en weer veel kansen. Beide ploegen scoorde nog 1x wat resulteerde in een einduitslag van 4-4. Op naar de volgende tegenstander: WHC uit Wezep.

Laatste nieuws