Nieuws

Elburger Sportclub reist af naar Woudenberg

Naast De Valleivogels, vorige week de tegenstander, is het ook voor de eerste keer in de historie van beide clubs dat Elburger Sportclub a.s. zaterdag, in een uitwedstrijd, de strijd aanbindt tegen v.v. Woudenberg in de plaats met die naam.

Nadat Woudenberg in de jaren daarvoor overwegend in de 2e en 3e klasse speelde, kwam men de laatste drie seizoenen uit in de 1e klasse. Helaas moest de formatie van de huidige oefenmeester Jeroen Peters afgelopen voetbaljaar, middels de na-competitie, een stapje terug doen. De ambitieuze thuisclub blaast zeker niet hoog van de toren, maar een plaatsje in de top vijf behoort volgens Peters wel tot de mogelijkheden. De ouverture in de uitwedstrijd tegen AVW ’66 verliep met een 5-1 nederlaag teleurstellend, maar met een zelfde ruime score (4-1) tegen resp. Lelystad en Unicum werden de zaken weer rechtgezet met als gevolg dat de ploeg momenteel met zes punten, samen met Uncium, tot de twee productiefste ploegen behoort in deze klasse..
Dat Elburger Sportclub een moeilijk seizoen te wachten zou staan is inmiddels genoegzaam bekend. Ondanks het feit dat de eerste winstpunten (nog) op zich laten wachten heeft het enthousiasme, de werklust en de teamgeest er niet onder te lijden en gaat dit hopelijk tot positieve resultaten leiden.

De wedstrijd in Woudenberg op sportpark De Grift aan de J.F. Kennedylaan begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Peter Hulsmeijers

Laatste nieuws