Nieuws

JO11-2 strikt Duitse multinational als sponsor

JO11-2 strikt Duitse multinational als sponsor

De talentvolle voetballers van de JO11-2 zijn afgelopen week voorzien van praktische voetbalrugtassen door bouw-chemisch producent MC Bauchemie. Na de meest recente prestaties van zowel de JO11-2 als het NL 11-tal ziet MC Bauchemie vooral aan deze kant van de grens overéénkomsten en mogelijkheden. MC is trots om deze groep jonge voetballers te mogen ondersteunen!

MC-Bauchemie Müller GmbH & Co. KG is een toonaangevende internationale producent van bouw-chemische producten en technieken. De groep, met hoofdvestiging in Bottrop (Dld), is met 2.500 medewerkers actief in meer dan 40 landen en staat al meer dan 50 jaar voor innovatieve oplossingen voor zowel betonveredeling, als voor bescherming en instandhouding van bouwwerken.

MC levert o.a. betonreparatiemortels, coatings, gietvloeren, (water)afdichtingsproducten en aanverwante oplossingen.

www.mc-bouwchemie.nl

Laatste nieuws