Nieuws

5e overwinning op rij in competitie JO8-2

Gisteren moesten de talenten van JO8-2 aantreden tegen de talenten van Wijhe 92 JO8-2. Het was perfect voetbal weer, het zonnetje kwam iets door en het was lekker fris. ESC JO8-2 doen het goed op moment na 4 wedstrijden te hebben gespeeld in de competie alles nog gewonnen. Gisteren waren we met 6 jongens aangezien Romain Materazzi lekker op vakantie was in Denemarken, wij vermoeden goudvisjes of guppies vangen met papa Ian. Wijhe 92 JO-8 had 2 partijen gewonnen en 1x verloren dus ja zeg het maar. Om 8:30 uur werd er afgetrapt en ESC JO8-2 begon ijzer sterk na 10 minute stond het al 5-0 zonder blikken of blozen. Ruben scoorde de 1-0 vanaf de flank met een schot en even later was het Pim van de Brink die uiterst rustig de 2-0 erin schoot. Vinn Hulleman liet zich ook zien en scoorde de 3-0 en 4-0. Ruben sloot deze 10 minuten af met een hard schot 5-0. De keeper van Wijhe 92 hield deze 10 minuten ook nog wel 4 ballen goed tegen anders was de score stuk hoger, een groot compliment voor deze keeper. Je kon heel goed zien aan beide partijen dat het deze week vakantie was, vele kinderen hadden kinderfeestjes, logeer partijen en gingen leuke dingen doen dat kon je zien want ze waren na de 10 minuten eigenlijk wel klaar en best wel vakantie moe, wat uiteraard heel logisch was voor deze jonge jongens. De spirit was er een beetje uit bij beide partijen. Wijhe 92 JO8-2 wat ook zeer aardig kon voetballen liet zich zien de 2e 10 minuten en kwamen met een mooie goal op 5-1. Onze keeper David Westerink had op de vrijdag een heuse keepers trainers dag gehad en dat kon je zien bij hem want zijn altijd enthousiaste keepers geduik ging nu zelfs over in een paar show dives, heel leuk om te zien. David ziet goed dat hij naar de zijkanten moet ingooien of schieten. Het was onze kleinste man van het veld Stijn van Dragt die deze dag erg sterk speelde, hij pakte veel ballen af en probeerde de juiste paas te geven helaas ontbrak alleen nog een doelpunt bij hem ( wel schoot hij de penalty onberiskelijk in na de wedstrijd). Ruben was nog niet klaar met scoren en scoorde de 6-1. Na de rust werd een mooie aanval opgezet waar het middenveld de bal afpakte waardoor Pim van de Brink alleen op de keeper kon aflopen en zijn tweede maken wat groots werd gevierd, klasse Pim!, stand 7-1. Je zag nu dat onze jongens weer beetje energie kregen en er volgden mooie aanvallen, er werd goed overgespeeld en de 8-1 kwam op naam van Ruben. Het mooiste moment van de dag moet nog komen, Vinn liep goed door en speelde een mannetje uit helaas speelde hij de bal iets te ver voor hem uit waardoor hij alles moest geven om net een sliding te maken voor de uitkomende keeper, dat lukte en de bal rolde precies goed voor de meegelopen Bram Bulten die met links zijn eerste competitie goal maakte, deze goal werd uitbundig gevierd, super gedaan! stand 9-1. Koen Bulten zat inmiddels al aan de Fisher Mint fresh om zo de tranen niet te laten zien, sterk spul he. Het laatste woord was aan de sportieve jongens van Wijhe 92 zij scoorden een mooie ere treffer, 9-2. Kortom na een intensieve vakantie week een mooi resultaat. Scores: Ruben 4x, Vinn 2x, Pim 2x, Bram 1x. Maandag en woensdag word er weer getraind en volgende week zaterdag moeten ze uit voetballen tegen CSV’28 uit Zwolle.

Laatste nieuws