Nieuws

JO8-1 wint weer

Zaterdag 27 oktober speelde JO8-1 een uitwedstrijd tegen IJVV. En de vaders die mee waren wisten uit een ver verleden dat de uitwedstrijden tegen IJVV altijd lastig waren. Dat bleek deze zaterdag ook.

Om 08.45 werd er afgetrapt en vol goede moed werd meteen de richting naar het vijandelijk doel gezocht. Dit resulteerde echter niet op doelpunten vanaf onze kant, maar IJVV kwam op voorsprong. Dat was voor ons lang geleden dat we op achterstand zijn gekomen. Er werd ook gelijk een tandje bijgezet door JO8-1. Niet veel later werd de gelijkmaker ingeschoten door Mats. We voetbalden rustig verder en met soms mooi combinatievoetbal liepen we uit naar 1-3. Dat was ook de ruststand.

In de rust kregen de jongens nog wat tips mee om deze wedstrijd wederom winnend af te sluiten. Dat lukte aardig, want ook in de 2e helft scoorden JO8-1 nog 3x. Doelpunten werden gemaakt door Julian en Jesse. De verdediging stond als een huis waardoor IJVV er niet meer door kwam. Einduitslag 1-6 en weer een mooie overwinning voor J08-1.

Laatste nieuws