Nieuws

ESC JO12-1 geselecteerd door de KNVB

Dat er bijna wekelijks scouts van BVO’s en de KNVB bij ESC rondlopen is allang niet meer opzienbarend. De afgelopen weken zijn er drie jongens van ESC O12-1 positief opgevallen bij scouts van de KNVB, Abdirahman Mohamud Mohamud, Milan Ruijer en Justin Zegers hebben bericht van de KNVB ontvangen dat ze in het voorjaar uitgenodigd gaan worden voor selectiewedstrijden. Bij ESC zijn we er dan ook trots op dat deze jongens uitgenodigd gaan worden door de KNVB, het geeft aan dat een stap van ESC naar een selectie team van de KNVB of zelfs een BVO zomaar kan plaats vinden.
Bij ESC zijn we van mening dat we na overleg met de ouders altijd de gegevens van de spelers doorgeven en mee werken wanneer er een uitnodiging komt van de KNVB of van een BVO.
We gunnen het ieder speler om op een zo hoog mogelijk niveau en of goede opleiding te voetballen.
TC Elburger Sport Club.

Laatste nieuws