Nieuws

JO8-1 verliest spannende pot voetbal

Het is altijd fijn wanneer je 08.30 uur in de vrieskou op veld 3 staat en er een mooie pot voetbal wordt gespeeld. Dat was zaterdag 3 november het geval tegen Nunspeet. We wisten van eerdere wedstrijden die we tegen hun hadden gespeeld dat het gelijk op zou gaan. En ploegen die aan elkaar gewaagd zijn leveren altijd een leuke wedstrijd op. Vandaag kwam ook weer van alles voorbij. Veel strijd, ‘hete’ ballen, belangrijke zaken op het veld achter je, enz. enz.

Ondanks de gevoelstemperatuur van -10 kregen we als toeschouwers het een stuk warmer door de passie waarmee beide teams speelden. In het begin van de wedstrijd was het zoeken voor zowel ESC als Nunspeet. Het was uiteindelijk Nunspeet dat op voorsprong kwam. Deze voorsprong werd zelfs verdubbeld, en we waren even van slag. We pakten gelukkig de draad snel op en scoorden ook ons 1e doelpunt van de wedstrijd. Echt dichterbij kwamen we helaas niet. Want ook Nunspeet scoorde hun doelpunten. Toch was het met nog 10 minuten op de klok 3-4. Ook in de laatste 10 minuten gingen beide ploegen er vol voor. Uiteindelijk was het toch Nunspeet die er met de overwinning vandoor ging: 5-6. We hebben een prachtige wedstrijd gezien met veel strijd en passie. Doelpuntenmakers vandaag waren Mats, Bjorn en Julian.

 

Laatste nieuws