Nieuws

JO8-2 heeft nog steeds last van uurtje terug en lijdt eerste puntenverlies

Het zat er een keer aan te komen na alle winst partijen op rij in de competitie maar gisteren werden de punten verdeeld. Om 8:30 uur moest er worden aangetreden tegen CSV’28 JO8-6 en onze jongens waren er niet bij deze morgen, 2 jongens waren flink verkouden en het weer zat ook goed tegen, wat was het koud in Zwolle. Vanaf de eerste minuut belanden onze jongens in een soort dromenland en kwamen daar moeilijk uit. CSV’28 die een paar leuke voetballers had kwam snel en terecht op 1-0. Het was Vinn die ondanks zijn verkoudheid een mooie rush maakte en de 1-1 binnenschoot. Waar in de vorige wedstrijden veel strijd geleverd werd door onze jongens was het vandaag allemaal net niet, ook dit soort wedstrijden horen erbij. Onze sterke keeper David Westerink zat te kou kleunen aangezien we op gras moesten spelen en met duiken zijn hele tenue nat was, oh David wat hadden wij met jou te doen maar toch nog volhouden 30 minuten, grootse klasse!. Romain Materazzi moest ook inkomen om zijn normale niveau te halen. Ondertussen had CSV’28 de 2-1 gemaakt en het was Pim die de score weer gelijk trok. Pim is de laatste weken goed bezig en begint nu lekker te scoren, goed bezig. Na 10 minuten kwam Ruben erin en hij begon gelijk goed en scoorde direct, we stonden voor het eerst op voorsprong maar ook de laatste keer helaa. Daarna liep het niet meer en CSV 28 kwam terecht op 4-3. Stein alias Clasie die normaal het pittbulltje is op het middenveld kwam ook laat op gang. Onze jongens deden keihard een best vandaag om in het ritme te komen maar het leek wel of het uurtje terug nu pas begon in te slaan bij onze jongens. In de rust probeerde de manager Padde de jongens nog een keer op te peppen maar zelfs dat werkte niet. Toch was het Pim die zijn tweede scoorde en we stonden weer gelijk 4-4. Voor de toeschouwes was dit trouwens wel een zeer spannend en sportief potje. CSV’28 drukte gelijk weer door een scoorde in no time 6-4. Maar gelukkig met nog paar minuutjes te spelen werden ze wakker, he staan we achter hoorde je op het veld en daar kwamen alle speedy Gonzales rushes aan, er werd weer strijd geleverd en het was Romain en Bram die goed verdedigde en de bal op Ruben speelde die 6-5 kon binnen schieten. Het kan nog riep coach herr Koen Bulten. Met nog 1 minuut op de klok zette Vinn goed druk en met een sliding kon hij de bal bij Ruben krijgen, hij schoot… maar mis de keeper red, de bal komt bij Pim terecht en die denkt niet na BAM… op de paal, de bal rolt terug en via zijn scheenbeschermer rolde de goal net langs de keeper, GOAL 6-6. Er werd flink gejuichd door onze talenten die helaas pas laat wakker werden maar toch nog een nederlaag konden verkomen, super gedaan in deze omstandigheden! Scores: Vinn 1x Ruben 2x Pim 3x. Volgende week weer lekker thuis om 08:30 tegen ZAC uit Zwolle.

Laatste nieuws