Nieuws

Nieuwe tassen voor ESC 5 dankzij FriX CrossFysiotherapie

ESC 5 heeft nieuwe voetbaltassen gekregen van Elburgs bekendste fysiotherapeut; FriX CrossFysiotherapie. Naast inloopshirts, polo’s en een wedstrijdtenue, is ESC 5 nu ook voorzien van voetbaltassen. De tas voldoet aan een belangrijke eis waarvoor de leiders Martijn van Putten en Rick van Loo in actie zijn gekomen. Niet alleen de voetbalspullen kunnen mee in de tas, maar de tassen zijn groot genoeg om punten mee te nemen naar Elburg.

Leiders Martijn van Putten en Rick van Loo hebben de voetbaltassen in ontvangst mogen nemen van eigenaar en fysiotherapeut Mathijs Frik.

Namens ESC 5 willen wij Frix via deze weg hartelijk bedanken!

ESC 5 bedankt ook andere sponsors voor het vertrouwen in het team: Veron Administraties voor de inloopshirts, Poar Neem’n voor de polo’s, Keijzer Schilderwerk voor het tenue. Dankzij deze sponsors lopen wij dit seizoen weer als een eenheid naast en op het veld.

Laatste nieuws