Nieuws

Uitreiking cheque Rabobank Veluwecup

ELBURG – De commissie van de Rabobank Veluwecup heeft Stichting Present Elburg/Oldebroek verrast met een cheque ter waarde van 1.500 euro.
Op donderdagavond 1 november 2018 heeft de commissie van de Rabobank het gekozen goede doel van deze editie van het toernooi uitgenodigd op het Burgemeester Bode Sportpark te Elburg om een cheque te overhandigen. Deze editie is gekozen voor Stichting Present Elburg/Oldebroek. Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.
Zonder de steun van onze sponsoren, waarbij wij Rabobank als hoofdsponsor willen uitlichten, kunnen wij dit voorbereidingstoernooi niet organiseren en daarbij ook indirect geen goed doel ondersteunen. Daarnaast steunt ook elke bezoeker van de Veluwecup het goede doel indirect door de geheven entreegelden en opbrengsten uit de verloting.
Uit handen van Rabobank-medewerker Ina Kroes heeft de Rabobank Veluwecup een cheque kunnen overhandigen aan vertegenwoordigers van Stichting Present Elburg/Oldebroek. Het gaat om het fantastisch bedrag van 1.500 euro! De commissie van de Rabobank Veluwecup is erg trots dat er met een gezamenlijk voorbereidingstoernooi jaar op jaar een fantastisch bedrag geschonken kan worden aan lokale goede doelen.
Stichting Present gaat dit bedrag gebruiken om de continuïteit van deze stichting te waarborgen. Zo zijn er diverse posten binnen de stichting waarvoor het ontvangen bedrag gebruikt gaat worden. Bent u benieuwd naar deze stichting? Kijk dan eens op de website www.stichtingpresent.nl/elburg en www.stichtingpresent.nl/oldebroek.
De commissie wil daarnaast Kees Bruijnes alias De Loermeeuw bedanken voor het maken van de foto’s die geschoten zijn.

Met vriendelijke groet,
Commissie Rabobank Veluwecup

Laatste nieuws