Nieuws

JO8-2 hersteld zich en wint met monster score

Vorige week leden de talenten van JO8-2 hun eerste puntenverlies door in de kou en regen in de laatste minuut nog gelijk te maken bij CSV28. Vandaag stond de vlag er anders voor. Het enige wat overeen kwam met vorige week was de kou, wind en regen, brr. Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen ZAC JO8-4 op het programma, onze jongens hadden goed en hard getraind van de week dus dat beloofd wat. We waren gelukkig met 7 jongens vandaag ondanks dat Vinn nog beetje ziekig was stond hij er toch, klasse Vinn!. Om 8:30uur werd er afgetrapt en vanaf minuut 1 was het ESC die het heft in handen nam in no-time was het, 1,2,3,4,5 -0. Er werd goed overgespeeld voorin waardoor de score lekker opliep en achterin stonden Bram Stam en Romain Materazzi hun mannetje waardoor ZAC er niet doorheen kwam, ook onze vedette keeper David moest paar keer in actie in komen maar hij hield voor het eerst de 0, super gedaan!.De tweede 10 minuten ging ook hard, 6,7,8-0 maar toen kwam er een mooi moment. Stijn van Dragt die al weken goed speelt kreeg de bal op links, speelde een mannetje uit en scoorde met links zijn eerste competitie goal!! wat een feest, stijn werd helemaal omhelst door al zijn team genoten wat waren ze trots. Over trots gesproken het was Stijn zijn vader Peter van Dragt die normaliter heel koeltjes is even niet wist waar die moest kijken maar vooral niet wist hoe te reageren, hij werd zowaar stilletjes… voor de toeschouwers een bijzonder moment, maakt niets uit Peter je zwager Koen had nog Fisher Mint Fresh in zijn zakken. stand 9-0. Pim van de Brink die vandaag wederom sterk speelde heeft vandaag veel assisten gegeven maar een doelpunt bleef helaas uit maar zijn felheid was om te prijzen. In de rust ging de ziekige Vinn naar de kant en kwam er niet meer in,de boys gingen weer verder met scoren 10,11,12,13-0. Stijn was los want hij had een ware hattrick gescoord, klasse Stijn!. Ruben die al meer dan 30 doelpunten maakte was vandaag ook sterk door mee te verdedigen en vaak het overzicht had om andere jongens in stelling te zetten, top Ruben! De laatste 10 minuten mocht ZAC met 7 jongens aantreden waardoor ze meer grip kregen, Bram Stam had nog paar kansjes maar die gingen helaas mis. Er niet meer gescoord door beide partijen. Onze manager Padde die al dagen fluit en zingt, waarom? is iedereen onbekend.. was na deze overwinning in zijn nopjes, wat kan hij stralen. Stand 13-0 ( Ruben 8x, Stijn 3x, Vinn 2x) Na 7 competitie wedstrijden nog steeds ongeslagen en maar 1x gelijk, een hele mooie prestatie. Volgende week moeten de talenten uit naar SVI hopelijk is Vinn dan weer fit en word er weer een mooie pot neergezet.

Laatste nieuws