Nieuws

JO8-1 wint met ruime cijfers van Dos Kampen

10 november stond er een uitwedstrijd tegen Dos Kampen op het programma. Gelukkig hoefden we niet al te vroeg weg, 07.50! Er waren weer genoeg ouders die meegingen en na wat samenvoegen van ouders en spelers in de verschillende auto’s gingen we richting Kampen. Een mooie toeristische route leidde ons naar het sportpark van Dos K. Daar trapte we om 08.30 af. Na een goede warming-up werd er gelijk vol op de aanval gespeeld. Dit leverde een aantal aardige kansen in de beginfase op, maar het eerste doelpunt bleef uit.

Het werd al snel duidelijk dat we vandaag niet gingen verliezen. Want binnen de kortste keren werd er 3x gescoord. Er werd goed gespeeld en af en toe was er zelfs goed positiespel te zien. Ronald Koeman zat als scout op de tribune en zag dat het goed was. Voor rust werd en nog een keer gescoord, ruststand 0-4. Na rust veranderde er weinig in het spelbeeld. Wij waren vaak in de aanval en Kampen hield tegen. Het werd een makkelijke ochtend in het donkere Kampen. Einduitslag 2-10.

Laatste nieuws