Nieuws

JO8-1 wint lastige wedstrijd tegen Lelystad

Zaterdag 17 november stond er een wedstrijd op het programma tegen SV Lelystad JO8-2. De aftrap was om 08.30 uur en gelukkig was het dit keer niet heel erg koud. Met een gevoelstemperatuur van -34 gingen beide teams er vol voor. Er waren over de gehele wedstrijd gezien niet veel kansen. Er vond een mooie strijd plaats op het middenveld. De spelers streden voor elke meter op het gladde veld. Sommige spelers dachten dat ze in Thialf waren voor de 100m sprint. In de eerste 10 minuten scoorde wij nog net in de laatste seconde. Na een slim balletje binnendoor was het Julian die bij de 2e paal binnentikte. Dat was een terechte voorsprong want Lelystad had tot dan toe nog geen enkele kans gehad. In de 10 minuten daarna ging het spel wederom snel heen en weer op de schaatsbaan. Mats was bij een aanval zeer alert en prikte de 2-0 binnen. Dat was tevens de ruststand.

Na rust veranderde er niet veel aan het spel. Er werd nog steeds gestreden op het middenveld en beide teams hadden moeite om de juiste richting naar het doel te vinden. Als een duveltje uit een doosje was daar ineens een doelpunt van Lelystad. Dat betekende een tussenstand van 2-1. Gelukkig was het wederom Mats die het op z’n heupen kreeg en ons 3e doelpunt maakte. Eindstand 3-1. Met lichte onderkoelingsverschijnselen zochten we de kantine op voor de 3e helft.

Laatste nieuws