Nieuws

JO8-2 winnen met ruime cijfers van SVI

Op de dag dat sinterklaas aankomt in Elburg moesten onze talenten vandaag uit voetballen bij SVI JO8-3. We gingen eerst in de kleedkamer een verjaardags liedje zingen want leider Koen was jarig. Het was heel koud in Zwolle en onze jongens moesten goed in beweging blijven om lekker warm te worden. Met 7 jongens gingen we richting Zwolle en om 08:30 uur werd er afgetrapt. SVI JO8-3 wat veel meiden in het team had waren lekker fanatiek en onze jongens moesten even schakelen hoe hier mee om te gaan, maar daar wist vooral Stijn later wel raad mee. Het veld was vrij klein t.o.v. van vorige wedstrijden dus het was af en toe rommelig. Al snel werd duidelijk dat ESC JO8-2 hier ging winnen in de eerste 10 minuten stond het al 1-6. In deze 10 minuten werd er heel goed overgespeeld vanaf de zijkanten naar binnen toe waar een paar mooie aanvallen door Ruben,Pim en Vinn werden afgemaakt. Onze top keeper David was dit keer beter voorbereid op de kou en had lekkere warme kleding aan, helaas had David een rustig ochtendje waardoor hij zelf ook nog ging voetballen deze ochtend om lekker warm te blijven. De tweede 10 minuten ging ook soepel en de stand was 1-11. SVI had zeker een paar meiden die lekker konden voetballen, er was zelfs een situatie waar we goed moesten verdedigen en dekken zodat SVI niet kon scoren en dat pakte Stijn zeer serieus op, op zijn Stijntjes werd er top verdedigd, goed gedaan Stijn! In de rust werd besloten dat SVI alle 8 de spelers in het veld mochten staan. Na rust was het Bram Stam die een heerlijke goal maakte, echt verdiend Bram! Ook zijn mede vaste verdediger Romain Materazzi liet van zich horen en scoorde ook een geweldige treffer. Uiteindelijk werd de eindstand 1-15, scores: Ruben 6x, Pim 4x, Vinn 3x, Romain 1x en Bram 1x. Volgende week zaterdag moeten onze jongens thuis tegen Owios JO8-1 om 08:30uur, hier hebben onze jongens in de beker van verloren maar nu word het een heuse koplopers duel.

Laatste nieuws