Nieuws

Het foute ESC kerstfeest!

Op zaterdag 22 december 2018 van 20:00 uur tot 01:00 uur vindt de eerste editie van Het Foute ESC Kerstfeest plaats in de kantine van ESC. Tijdens deze avond draait onze eigen DJ Miguel de plaatjes voor u aan elkaar.

Tijdens dit feest zal de kersteditie van ‘Het Rad van Avontuur’ plaatsvinden met spetterende kerstprijzen. Tevens kunt u genieten van ‘het foute uur’ en zal er een prijs worden uitgereikt aan de persoon met de foutste kerst-outfit.

Introducé

Wij zouden het leuk vinden als je een introducé meeneemt, zodat we er samen een gezellig kerstfeest van kunnen maken! Let op: alcohol = 18+.

Kerstversiering

Om de kosten te drukken zijn wij op zoek naar zo veel mogelijk kerstversiering. Heeft u op zolder, in de schuur of waar dan ook kerstversiering zoals kunstkerstbomen, kerstballen, slingers, lampjes enz. liggen waar u al jaren niets meer mee doet?? Breng het a.u.b. mee naar ESC zodat wij de kantine in totale kerstsfeer kunnen brengen. U kunt de spullen inleveren in de kantine van ESC.

Laatste nieuws