Nieuws

Elburger Sportclub op bezoek bij oude rivaal Lunteren

Een halve eeuw geleden, in het seizoen 1968-1969, stond voor de eerste keer in de geschiedenis de competitiewedstrijd v.v. Lunteren – Elburger Sportclub op het programma. Daarna zouden nog vele, soms pittige, duels volgen. De laatste keer dat de confrontatie tussen de twee oude rivalen op de kalender stond was in het seizoen 2013-’14. In Lunteren zegevierde de thuisclub met 4-2, maar de return in Elburg leverde een ruime zege op voor de blauw-witten.
Lunteren bezet momenteel samen met drie ploegen de gedeelde achtste plaats op de ranglijst met 11 punten en behoort tot een grote groep middenmoters. Afgelopen zaterdag gingen de geel-zwarten met 3-0 ten onder tegen koploper Woudenberg, dat hiermee tevens de eerste periode-titel veroverde. Een strijdlustig en veerkrachtig Elburger Sportclub slaagde er in de uitwedstrijd tegen VVOP in om na een vroeg opgelopen 2-0 achterstand toch nog een zeer verdienstelijke 2-2 puntendeling uit het vuur te slepen. De formatie van Patrick Posthuma bezet weliswaar nog steeds de laatste plaats, maar zal zeker alles in het werk stellen om met nog vier wedstrijden te gaan, voor de winterstop, hier afscheid van te nemen.
De wedstrijd op sportpark De Wormshoef aan de Wormshoefweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer Wijnand Rutgers.

Laatste nieuws