Nieuws

Herhaling: 22 december 2018 lopathon

Op zaterdag 22 december 2018 organiseert de Elburger Sport Club een lopathon voor jong en oud. De opbrengst gaat geheel naar de vereniging. De opbrengst is nodig om binnen de vereniging allerlei activiteiten uit te voeren.

Hoe werkt het

Voorafgaand aan de lopathon zorgt iedere deelnemer voor sponsoren. De sponsor kan een vast bedrag of een geldbedrag per rondje sponsoren. Op de dag van de lopathon levert de deelnemer het formulier in met daarop de sponsoren, waarna de lopathon begint. Elk rondje is ongeveer 400 meter. Na ieder rondje ontvangt de deelnemer een stempel op zijn stempelkaart. Na het hardlopen levert de deelnemer de stempelkaart in en krijgt het formulier terug om het behaalde geldbedrag op te halen bij de sponsoren.

Nog geen formulier ontvangen? Download het formulier hier of vraag het formulier op bij je teamleider.

Tijdschema

10:00 uur – 10:45 uur:   JO-8, JO-9, JO-11

11:30 uur – 12:15 uur:    JO-12, JO-13, JO-15, JO-17, MO-13, MO-15, MO-19

13:30 uur – 14:30 uur:   JO-19 + alle seniorenteams

Vrijwilligers gezocht!

Per ronde hebben we ongeveer 8 vrijwilligers nodig voor het aanmelden, het stempelen en het afmelden. Wij zijn op zoek naar ouders, opa’s, oma’s, vrienden enz. om te helpen. Aanmelden kan bij Aart Veldhuizen via 06-22335570 of a.veldhuizen61@upcmail.nl.

Leuke prijs voor het hoogste geldbedrag!

De jeugdspeler die het meeste geld ophaalt krijgt een prijs van ons cadeau! We geven twee prijzen weg, verdeeld over de eerste twee rondes.

Kerstfeest

In de avond op 22 december 2018 start om 20:00 uur voor de senioren een gezellig Kerstfeest. DJ Miguel zal voor u de plaatjes aan elkaar draaien om zo het jaar 2018 knallend af te sluiten. Iedereen is welkom, dus nodig vrienden en familie alvast uit en zet de datum in je agenda. Het feest duurt tot 01:00 uur. Meer informatie volgt!

Laatste nieuws