Nieuws

Verlenging sponsorcontract Inclusief Gresbo BV

Afgelopen week is het sponsorcontract tussen Inclusief Gresbo BV en de Elburger Sportclub met 3 jaar verlengd. Inclusief Gresbo BV is al jaren een loyale sponsor en lid van de Businessclub van ESC. De contracten zijn ondertekend door Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Gresbo BV en Addie ten Have namens de sponsorcommissie van de Elburger Sportclub.

De Inclusief Groep heeft 1.200 mensen in dienst. Ruim 90% van het productiepersoneel heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Een deel van deze medewerkers werkt bij Inclusief Gresbo in de werkbedrijven Groen, Post & Digitalisering, Schoonmaak, Catering, Verpakken & Montage en Electromontage & Assemblage. Een ander deel is gedetacheerd bij externe werkgevers.

Vanuit hun rol als arbeidsmarkt toeleider worden de werkbedrijven ingezet als leeromgeving; immers werken leer je door te werken. Door sponsoring steunt de Inclusief Gresbo BV verenigingen om hun sportieve en maatschappelijke rol te kunnen vervullen.

Inclusiefgroep
Industrieweg 47
8071 CS Nunspeet

W: www.inclusiefgroep.nl
T:0341-274200
E:info@inclusiefgroep.nl

 

Laatste nieuws