Nieuws

JO8-2 wint 3-0 van Heino JO8-2

Na vorige week een terechte eerste nederlaag te hebben geleden tegen een zeer goed Owios JO8-1, moesten de talenten vandaag aantreden tegen Heino JO8-2. Om 08:30 uur werd er afgetrapt en er werd besloten om 7 tegen 7 te spelen. Dit omdat het best fris was en Heino zelfs 9 talenten heeft anders stonden er 3 jongens wissel i.p.v. 2. Het was in het begin even rommelig maar het was Vinn Hulleman die de 1-0 onberispelijk inschoot met een super hard schot onder in de hoek. De eerste 10 minuten speelde vooral op het midden af, en af en toe was er een uitbraak van Elburg maar leverde niet echt gevaar op. Heino dat ook zeer leuk speelde en heel sportief elftal heeft liet ook zien aardig te kunnen voetballen maar helaas leverde dat geen doelpunt op voor de gasten. De 2e 10 minuten werd Elburg iets feller en hadden veel balbezit het was wederom Vinn die na een mooie actie tussen 2 verdedigers de bal weer hard in een hoek schoot 2-0. Ruben had vandaag zijn dag niet en heeft voor het eerst sinds lange tijd geen doelpunt gemaakt, maar… als je al 40 doelpunten heb gemaakt kan dit gebeuren, hij speelde trouwens wel goed op rechts en gaf paar zeer mooi voorzetten, klasse Ruben. David onze top keeper had het redelijk rustig vandaag maar kon paar keer lekker ver uitschieten. In de rust konden de boys even lekker bijkomen en wat drinken en daar gingen ze weer, Stijn die vandaag super speelde was lekker fel en pakte veel ballen af helaas was het in de afronding net niet vandaag bij onze Stijn Modric. Pim die normaal gevaarlijk is op links had een sterk jongetje bij hem staan en moest alle zeilen bijzetten om af en toe voorbij te komen, goed gespeeld Pim. Het was Vinn die een mooie paas op Bram Stam gaf, die dacht niet na en schoot de bal hoog in de goal, heerlijk doelpunt, Klasse Bram, stand 3-0. Bram scoort de laatste tijd vaker zou hij dan toch meer scorend vermogen krijgen dan zijn vader? Heino kwam hierna iets vaker door maar Romain en Vinn verdedigde goed zodat het op een paar meter van de Elburgse goal bleef. De laatste 10 minuten was Elburg niet meer zo scherp, helaas had Heino geen doelpunt meer kunnen maken dus bleef het 3-0. De penalties werden door Heino zeer keurig binnen geschoten. Na de wedstrijd hadden de meeste s’avonds sinterklaas feest, de leiders van JO8-2 kregen een lekkere echte chocolade van Bon Bon A3 van Sinterklaas. Iedereen fijne sinterklaas en volgende week alweer de laatste wedstrijd dan uit tegen SV t’Harde

Laatste nieuws