Nieuws

Verlenging sponsorcontract Autobedrijf van de Bunte en ESC

Nissan Autobedrijf Van De Bunte BV met vestigingen in Nunspeet en Harderwijk heeft zijn sponsorcontract met 3 jaar verlengd. Sponsorcommissie lid Addie ten Have tekende het contract met Henk van de Bunte .

Over de jaren heen heeft dit bedrijf zich ontwikkeld in volledige service voor alle Nissan automodellen.
Is het weer tijd om uw Nissan een beurt te geven of zijn reparaties nodig? Als Nissan garage beloven wij uw auto de beste zorg te geven. Bij vervanging van onderdelen wordt alleen gebruik gemaakt van de originele Nissan-onderdelen en ten alle tijden zulle wij een eerlijke prijs rekenen. U kunt online een afspraak inplannen. Maak hiervoor gebruik van onze reserveringsmodule. Heeft u met spoed een reparatie nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op, eventueel kunnen wij ook vervangend vervoer voor u regelen. Autobedrijf van de Bunte B.V. Al 25 jaar de Nissan-dealer voor de Noord-West Veluwe.

Nissan Autobedrijf Van De Bunte bv
Marconiweg 8
8071 RA Nunspeet
Tel 0341-256664

 

Laatste nieuws