Nieuws

ESC en PLUS De Vrijheid zetten bijzonder 1-2-tje op!

ESC en PLUS De Vrijheid zetten bijzonder 1-2-tje op!

Hierbij wordt u van harte uitgenodigd voor de kick off van de ClubFund actie van ESC en PLUS De Vrijheid. Deze kick off vindt plaats op 7 december 2018 om 19.30 uur bij de PLUS in Elburg.

Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de PLUS De Vrijheid ClubFund actie.

Samen met PLUS De Vrijheid heeft ESC een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en PLUS De Vrijheid.
Wat gaan we doen:
• we hebben van iedere speler een unieke spelersfoto gemaakt
• iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke ESC-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
• Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere orignele artikelen
• bij PLUS De Vrijheid kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
• Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het ESC-logo; kortom voor ieder wat wils!
• een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van ESC! Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.
• Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop
www.clubfund.nl/escelburg met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun ESC-Fanartikelen bestellen en het met PLUS De Vrijheid afrekenen.

Ieder lid ontvangt een tasje met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Wij hopen u vrijdag 7 december 2018 te mogen verwelkomen!

Het jeugdlid dat de meeste zegels weet te verzilveren wint 2 kaartjes voor PEC Zwolle – AZ op 10 maart 2019!

In de kantine komt ook een verzamelpunt te staan om zegels in te leveren om de PLUS-actie tot een groot succes te brengen!

Succes allen!

Laatste nieuws