Nieuws

JO8-1 sluit 2018 af met een overwinning

Zaterdag 8 december speelden we onze laatste wedstrijd van 2018. Om half 9 werd er onder herfstachtige omstandigheden afgetrapt tegen Go-ahead Kampen. Met veel wind en regen is het lastig voetballen. Dat bleek deze ochtend ook. Al snel werd duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Via een eigen doelpunt uit een corner kwamen we gelukkig op 1-0. Kampen deed snel wat terug en bracht de stand op 1-1. Julian maakte vrij snel daarna de 2-1. Met behulp van de harde wind schoot de keeper van Kampen zijn uittrap in 1x in het doel van ons. Dat betekende een ruststand van 2-2.

Na rust hadden wij wind mee en dat leverde binnen een paar minuten een riante voorsprong op van 5-2. Via goed spel kwam Kampen er eigenlijk niet aan te pas. Doelpunten kwamen op naam van Mats, Jesse en Bjorn. Einduitslag werd uiteindelijk 6-3. We kunnen terugkijken op een mooie eerste competitiehelft. Alle spelers maken grote sprongen vooruit en hebben plezier in het spel. Op naar 2019.

Laatste nieuws