Nieuws

JO9-2 ongeslagen kampioen

De boys van JO9-2 hebben de eerste helft van het seizoen iets heel bijzonders gepresteerd. Naast de geweldige inzet, het aanstekelijke plezier en het bijna alle trainingen en wedstrijden aanwezig zijn allen, hebben ze ook nog eens erg goed voetbal gespeeld. En met resultaat. De mannen zijn ongeslagen kampioen geworden in de 3e klasse en promoveren rechtstreeks naar de 1e klasse, waar wij de boys van JO9-1 gaan tegenkomen van ESC.

Onze jongens hebben 10 wedstrijden gespeeld, 10 gewonnen, 100 doelpunten gemaakt en slechts 18 tegen. Cool he?! Maar begrijp dit niet verkeerd!! Verliezen kan en mag uiteraard, maar het kwam er gewoon niet van 🙂

Dit alles met 7 kleine mannen en zelfs zonder een vaste keeper.  We gaan na de winter de weerstand verhogen door 2 klassen hoger te gaan spelen en dus meer en veel weerstand. Nu hopen dat ze het vele plezier kunnen vasthouden. Aart en Alwin zijn de trainers en staan ook wekelijks met veel plezier de jongens te trainen. Leuk te zien hoeveel rek er al in die kleine rakkers zit. Ze leren snel en willen ook graag leren. Prachtig.

Thijs, Ruben, Abdul, Sem D, Sem B, Delano en Cedric, jullie zijn een heerlijke groep bij elkaar en we zijn erg trots op jullie. Bedankt.

Laatste nieuws