Nieuws

JO15-2 Kampioen 2018

JO15-2 Kampioen 2018

Bij onze laatste wedstrijd thuis hadden we aan een punt genoeg om kampioen te worden. Deze spanning kon je in de kleedkamer al voelen bij de mannen. Ze stuiterden in de kleedkamer alle kanten op en waren niet stil te krijgen. De adrenaline was gewoon voelbaar in de lucht.

Dit was op het veld niet anders. Ballen kwamen niet aan en het leek wel of niks lukte. Er was geen rust in het spel, de bal vloog alle kanten op, als hij maar weg was van het eigen doel. Toen dan ook eindelijk het laatste fluitsignaal klonk, viel er een spanning weg in het veld en op de inmiddels volgelopen tribune. Daar was hij dan: het beslissende punt. Yes! We zijn kampioen!

En dit hebben we ook uitgebreid gevierd. De stad rond op een platte kar met een mega spandoek geregeld door de ouders. En voor iedereen een T-shirt met teamfoto en na afloop in de kantine patat en drinken.

Ook de laatste wedstrijd uit was het onze eer te na om de laatste wedstrijd te laten lopen en gingen de mannen dus vol voor de overwinning. Je kon deze wedstrijd wel zien dat de spanning er af was en we gingen dan ook met de 3 punten naar huis. Dus niks verloren dit jaar. Dit is natuurlijk een teamprestatie waar de mannen mooi op terug kunnen kijken

Laatste nieuws