Nieuws

JO8-2 krijgt een heuse beker toegereikt..

Afgelopen zaterdag kwamen de talenten van JO8-2 nog 1 keer bij elkaar. Afgelopen voorjaar seizoen hebben deze talenten een mooie prestatie neergezet door maar 1x te verliezen in de 11 duels. Alleen Owios J08-1 was terecht beter maar voor de rest waren onze boys strijdvaardig met resultaat. We hebben gezellig met ze alle gezeten in de kantine en iedereen kreeg een patatje, het hoogtepunt was toch wel dat de 7 boys een heuse beker kregen toegereikt vanwege de team spirit die is opgebloeid. Vorig jaar januari zijn de meeste begonnen en nu een jaar later hebben ze hele mooie stappen gemaakt qua techniek, acties, schieten,keepen, verdedigen en uiteraard scoren. Ze hebben verder heel wat koude ochtenden moet doorstaan en heel veel mooie momenten met elkaar beleefd, elke wedstrijd waren er weer andere jongens die op stonden dus een team prestatie van formaat. De ouders langs de lijn ook bedankt voor de positiviteit ook jullie kunnen nu even uitslapen op zaterdag. Wij willen namens ESC JO8-2 iedereen fijne feestdagen wensen en volgend jaar staan we er weer. Groetjes Ruben, Bram, Stijn, Romain, Pim en Vinn + de leiders Koen en Peter.

Laatste nieuws