Nieuws

Even voorstellen: SC Bemmel JO13

Met SC Bemmel hebben we een deelnemer die voor het eerst aan het toernooi deel zal nemen. De club die al sinds 9 januari 1946 actief is zal er alles aan doen om een goede indruk achter te laten.

SC Bemmel JO13 speelt haar wedstrijden in de hoofdklasse M en doet het zeer verdienstelijk. Het staat in de hoofklasse op de 3e plek met 19 punten uit 10 wedstrijden. Het won er 6, speelde 1 keer gelijk en verloor er 3. Het doelsaldo is 22 voor en 8 tegen.

SC Bemmel is bekend in de voetbalwereld omdat het vaak fungeert als tussenstap voor spelers die afvallen bij BVO clubs zoals Vitesse en NEC. Voorbeeld hiervan is Sem Plones, Sem is 1.5 jaar geleden afgevallen bij Vitesse en is nu via SC Bemmel weer gescout door o.a. NEC en neemt ook deel aan KNVB trainingen.

Wij Wensen SC Bemmel heel veel succes op het Weber Woonwereld JO13 toernooi 2019.

Laatste nieuws