Nieuws

Update: PLUS Actie

Heb jij je eigen FANshop al geopend? Doe het snel en ga sparen voor jezelf en de club.

De spaaractie bij PLUS De Vrijheid is in volle gang en loopt lekker. Natuurlijk zijn we allemaal aan het sparen voor een eigen poster, broodtrommels, placemet, of slippers. Jammer dat nog niet iedereen zijn eigen FANshop bekeken heeft.

Pak dus je eigen actiefolder en open hem snel. Nodig hier ook nog wat vrienden en familie uit voor je FANshop en zorg zo dat zij ook voor jouw artikelen gaan sparen bij PLUS De Vrijheid. Dat is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor de clubkas.

Mocht u zegels ontvangen bij de PLUS, maar geen speler willen sponsoren is het ook mogelijk deze zegels aan ESC te geven. Op de bar in de kantine staat een verzamelbak waar u de zegels in kunt gooien zodat deze goed terecht komen.

Voor de drie beste spelers en het best presterende team zijn bij deze actie leuke prijzen te winnen. Zo wint de best presenterende speler onder andere twee kaartjes voor de wedstrijd PEC Zwolle – AZ op 10 maart 2018.

Tussenstand op maandag 24-12-2018:
1 Senna Willemsen
2 Tygo Vis
3 Vinn Hulleman

Beste Team:
JO11-2

Heel veel succes bij deze actie en verzilver zoveel mogelijk zegels!

Sponsor actie:
www.hoveniermathijs.nl

Laatste nieuws