Nieuws

Zat. 12 jan. a.s.: Weber Woonwereld JO-13 jeugdtoernooi

Op zat. 12 jan. a.s. zullen op het Burgem. Bode sportpark in Elburg weer diverse talentvolle jeugdige voetballers te bewonderen zijn. Dan wordt n.l. voor de derde maal in successie het Weber Woonwereld JO-13 jeugdtoernooi georganiseerd door de plaatselijke voetbaltrots.
Aan het toernooi zullen 12 ploegen deelnemen die uit alle windstreken van ons land afkomstig zijn.
Hoewel dit zeker niet ten koste zal gaan van de kwaliteit zullen deze editie praktisch geen Betaald Voetbal Organisaties tot het deelnemersveld behoren. Door een overvol speelschema van de KNVB voor BVO clubs, op de tweede zaterdag in het nieuwe jaar, heeft de toernooi-commissie van Elburger Sportclub toch een aantal aantrekkelijke ploegen vast kunnen leggen die uitkomen in de 2e en 3 divisie, t.w. FC Emmen, Quick Boys (Katwijk), FC Engelen (’s- Hertogenbosch), FC Bemmel, De Meern, Blauw Wit ’34 (Leeuwarden), ASV Fortius (Amsterdam), ONS Sneek, DZC ’68 (Doetinchem), FC Victoria 1983 (Loosdrecht) en CSV Apeldoorn. Een regio-team bestaande bestaande uit spelers van s.v. ’t Harde, OWIOS en Elburger Sportclub zal het dozijn completeren.
De wedstrijden, die gratis toegankelijk zijn, zullen ’s morgens om 10.00 uur beginnen, waarna om ongeveer 16.00 uur de finale zal worden gespeeld.
Naast hoofdsponsor Weber Woonwereld kan de organisatie verder nog op financiele steun rekenen van: Internetbureau Beter Bekend; Broekhuis Auto’s; Dude & Diva; Sligro; Jumbo Supermarkt Elburg; GVA Administraties; Brouwer Horeca Groothandel; Businessclub Elburger Sportclub; Supportersver. Blauw-Wit; United Soft Drinks; VAN Wonen en Wijnne Betongroep.

Laatste nieuws