Nieuws

Resultaat lopathon (22 december 2018)

Lopathon 22 december 2018

Op zaterdag 22 december 2018 werd er door een aantal leden van ESC een Lopathon georganiseerd voor en door de leden van ESC. Om 10:00 uur ging de jongste jeugd van start. Het ging hier om de JO-8,  JO-9  en de JO-11.  Ze moesten 45 minuten rondjes lopen rond het gehele hoofdveld van ESC.  In deze leeftijdscategorie is het meeste geld opgehaald door Cas Wolf die speelt in de JO 11-1.

Om 11.30 uur gingen de wat oudere jeugd en de meisjes van start. Ook daar moesten 45 minuten gelopen worden. De trainer van de JO 15-3 ( Jan Boot ) liep hier ook mee en deze heeft over de gehele dag de meeste rondjes gelopen ( 26 stuks). Hij zelf had uitgerekend dat dit 9.1 km was. Ook de jeugd deed van zich spreken en enkelen hadden ook meer dan 22 rondes gelopen. In deze leeftijdscategorie werd het meeste geld opgehaald door Luca van der Hulst. Cas en Luca kunnen binnenkort een presentje verwachten.

Om 13.30 uur was het de beurt voor de oudste jeugd en de senioren. Ook deze deden hun best. Hier werden ongeveer 21 rondes gelopen.

Helaas had de opkomst beter gekund maar er is toch een leuk bedrag opgehaald welke op de nieuwjaarsreceptie aan het bestuur zal worden overhandigd.

Laatste nieuws