Nieuws

3e Gerrit Nagelhout Darttoernooi

In een goed gevulde ESC kantine werd het 3e Gerrit Nagelhout Dart Toernooi gehouden. Na een avond vol mooie partijen werden de prijzen als volgt verdeeld; de 3e prijs in de verliezers ronde werd een prijs voor Gerrald Nagelhout die ten koste van Mike van der Ziel een spannende wedstrijd won. De finale van de verliezers ronde werd gespeeld tussen Vincent Hulleman en Raoul Ponstein. Deze wedstrijd was echt een wedstrijd tussen 010 en 020 welke op professionele wijze werd gewonnen door Vincent, maar voor Raoul geldt 2e is ook mooi!

Dan hadden we nog de prijs voor de meeste 180-ers, deze werd gewonnen door Michel Dijkstra.

Hoogste finish was voor Michael Hindriks met een 138 uitgooi.

De winnaarspoule was ook een spannende strijd, de wedstrijd om de 3e plek ging tussen 2 voudig titelverdediger Michael Hindriks en Henk Boonen welke met 3-1 werd gewonnen door Michael. De finale in de winnaarsronde werd gespeeld tussen Peter Vierhuis en Wilfred van de Rozenberg, welke in een spannende strijd met 4-1 werd gewonnen door Peter “Padde” Vierhuis, uiteindelijk de welverdiende winnaar van het 3e Gerrit Nagelhout Darts Toernooi!

Mede mogelijk gemaakt door de Supporters Vereniging Blauw – Wit

Laatste nieuws