Nieuws

5e editie ESC nieuwjaarstoernooi geslaagd

Zaterdag 5 januari konden, na voor velen een voetballoze periode, eindelijk de kicksen weer eens aan gedaan worden. Met de 5e editie van het nieuwjaarstoernooi kunnen we inmiddels al wel van een traditie spreken en goede tradities moet je in ere houden.

Het deelnemersveld bestond deze editie uit alle seniorenteams, waarbij het 1e en 2e beiden met 2 teams voor de dag kwamen en de JO19. Deze 10 teams kwamen in 2 poules van 5 in actie om te strijden om de poulewinst en daarmee een finaleplek. Rekening houdend met de fysieke toestand van de hogere seniorenteams na de Kerstperiode, werd er gespeeld op een half veld en 7 tegen 7.

Nadat alle kruitdampen opgetrokken waren bleek dat de beide teams van het 1e, zoals ze ook wel aan hun stand verplicht waren, met respectievelijk 10 en 12 punten de poule wisten te winnen.
Goed voor het zelfvertrouwen dus van de 1e selectie, die dit hopelijk mee kunnen nemen naar de 2e seizoenshelft.

Behalve het opdoen van weer wat wedstrijdritme is dit toernooi natuurlijk ook goed voor de onderlinge band binnen de vereniging. De sfeer was erg goed tijdens de wedstrijden en we kunnen dan ook tevreden terugkijken op een goed verlopen toernooi. Dus volgend jaar zal er zeker een 6e editie gaan komen.

Als toernooileiding willen we in het bijzonder de scheidsrechters bedanken, Gerrit en Jannie ten Have voor het schoonmaken van de kleedkamers, Gerrit Bos voor de wedstrijdleiding en restaurant `de Haas` voor de overheerlijke snert.

Laatste nieuws