Nieuws

ESC verwelkomt nieuwe bordsponsor Flexible+

Elburger Sport Club is zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Flexible+ uit Raalte bordsponsor geworden is van de voetbalclub.

Onlangs hebben Rick Spijkerboer van Flexible+ en sponsorcommissielid Gerrit Visscher van ESC het sponsorcontract ondertekend. Het 5 meterbord is direct in gebruik genomen en te bewonderen aan het hoofdveld. Als dank en waardering kreeg de nieuwe sponsor een boeket bloemen aangereikt.

Over Flexible+
Flexible+ is een uitzendbureau uit Raalte. Ze zijn zowel detacheerder en opleider. Zij leiden personeel op in de techniek en asbest sector daarnaast verzorgen zij BHV en VCA opleidingen. Een belangrijk punt is dat bij Flexible+ de werkgever en de werknemer centraal staan.

De specialisatie van Flexible+ is het leveren van personeel inclusief auto en gereedschap. Wanneer mensen vastgeroest zitten in het huidige werk of juist een switch willen maken dan zijn ze bij Flexible+ op het juiste adres. Zij bieden korte opleidingen aan die het juiste zetje geven richting een bepaalde sector. Dit kan in de telecom (installeren alles in 1 pakket providers en oplossen storingen), asbest (saneren) of energiewereld (slimme meters, zonnepanelen) zijn.

Kijk voor meer informatie op: www.flexibleplus.nl

Flexible+ is te vinden aan:

Klipperweg 14
8102 HR Raalte
T: + 31 (0) 88 3103 199
E: info@flexibleplus.nl

Laatste nieuws