Nieuws

PLUS De Vrijheid Clubfund actie!

PLUS De Vrijheid Clubfund actie!

Op vrijdag 8 december 2018 was er de succesvolle aftrap van de unieke PLUS ClubFund-actie die ESC samen met PLUS De Vrijheid uit Elburg op heeft gezet. Ieder ESC lid heeft inmiddels zijn eigen unieke actiefolder ontvangen waarmee men eenvoudig de eigen FANshop kan openen.

Bovendien kan men ook heel makkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen een bezoekje te brengen aan de FANshop én te gaan sparen voor FANartikelen. Voor zichzelf of voor het lid.

Want 1 ding moge duidelijk zijn… Vanaf begin December 2018 zijn wij aan het sparen voor gratis FANartikelen bij PLUS De Vrijheid. Je eigen spelersfoto op artikelen als muismat, broodtrommel of badslippers…dat wil toch iedereen.
Je spaart bovendien niet alleen voor jezelf maar ook voor de Clubkas. Want van iedere bestelling ontvangt ESC een heel mooi gedeelte direct in de clubkas. Als dat geen mooi 1-2’tje is!

Voor diegene die niet specifiek sparen voor een lid kan ook de verzamelde Clubfund-punten (voetbalzegels) ook inleveren bij de kantine zodat de punten toch ten behoeve van de club worden verzilverd.

Tot 9 februari kunnen deze zegels nog worden verzameld bij PLUS De Vrijheid en tot 16 februari verzilverd worden op je eigen account.

Wie verzilverd de meeste Clubfund-zegels en wordt de winnaar van deze actie en wint twee kaarten voor PEC Zwolle tegen AZ Alkmaar?

Succes allen!

Laatste nieuws