Nieuws

Elburger Sportclub te gast bij FC Horst

Ondanks een roerige periode daarvoor heeft een sterk verjongd Elburger Sportclub afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen VVOP een uitstekende indruk achter gelaten met een zeer verdienstelijk 0-0 gelijkspel als beloning.
A.s. zaterdag krijgt de formatie van de geplaagde oefenmeester Patrick Posthuma het opnieuw zwaar voor de kiezen wanneer het op bezoek gaat bij FC Horst in de gelijknamige buurtschap onder de rook van Ermelo.

De thuisclub neemt momenteel met 22 punten de tweede plaats op de ranglijst in terwijl Lunteren, dat overigens een wedstrijd minder speelde, een gelijk aantal punten verzamelde. Horst zag vorige week haar uitwedstrijd tegen AVW ’66 afgelast, maar kwam een week daarvoor wèl in actie en behaalde een 1-0 overwinning in de uitwedstrijd tegen De Valleivogels.
De wedstrijd in Elburg, op de eerste competitiedag, eindigde in een souvereine 4-0 overwinning voor Horst.
De laatste keer daarvoor dat dit duel op de competitiekalender stond was in het seizoen 2012-’13; FC Horst won toen beide wedstrijden; (4-0 en 0-2). Afgelopen seizoen eindigden de gasten met 33 punten op de negende plaats.

Natuurlijk zal de jeugdige Elburger-formatie met veel passie en strijdlust de wedstrijd tegemoet treden. Of dit voldoende zal zijn om tot een positief resultaat te komen moet worden afgewacht.
De wedstrijd op sportpark De Adelaar aan de Buitenbrinkweg, die om 14.30 uur begint, staat onder leiding van scheidsrechter Gerrit Beekman.

Laatste nieuws