Nieuws

Clubfund actie – Hovenier Mattijs

De PLUS De Vrijheid ClubFund-actie gaat de laatste fase in. Tot en met zaterdag 09-02-2019 krijg je bij het doen van boodschappen bij PLUS De Vrijheid bij iedere € 10,- boodschappen 1 spaarzegel waarmee in de FANshop van gratis FANartikelen besteld kunnen worden.

LET OP: de FANshops sluiten op 16-02-2019 om 24.00 uur. Tot dan kunnen ze dus de codes op de zegels verzilveren in de FANshops. Vervolgens worden al de bestelde artikelen gemaakt en ontvangt men een mailtje als de bestelling klaar is.

Dus…nog even sparen bij PLUS De Vrijheid voor jezelf maar ook voor de club! Attendeer de leden uit jouw team erop dat ze alle zegels in hun FANshop verzilveren en niet vergeten om FANartikelen te bestellen.

ESC heeft bij deze actie steun gekregen van Hovenier Mattijs. Mogelijk is dit al opgevallen bij het ontvangen van de actiefolder en het bezoeken van de website van Clubfund. Mattijs is woonachtig in Elburg en daarnaast mede gebonden aan ESC omdat zoonlief elke zaterdag zijn kunsten vertoond in JO13-1.

Hovenier Mattijs werkt voor particulieren, bedrijven en in landschappelijke beplantingen. Mattijs kan aanleg van groen, zoals beplanting en gazon, vijvers, maar ook straatwerk, het zetten van schuttingen en tuinhuisjes en nog veel meer verzorgen. Hierbij werkt dit bedrijf veel samen met jongeren. Het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie om hen zo op weg te helpen, door een re-integratie traject aan te bieden, liefde voor het vak bij te brengen en praktijkervaring te laten opdoen. De afgelopen periode heeft Hovenier Mattijs daarmee goede resultaten mogen zien, en de klanten zijn daar vaak ook enthousiast over.

Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar:

Hovenier Mattijs
Schokkerstraat 179
8081 KR ELBURG
www.hoveniermattijs.nl
0651082690

Laatste nieuws