Nieuws

JO8-1 hervat competitie tegen VVOG

Na de winterstop hadden we nog maar 1 wedstrijd gespeeld. Dit was vriendschappelijk tegen CSV Apeldoorn. Dus van wedstrijdritme kunnen we nog niet spreken. We zijn een stapje hoger gaan voetballen. Het komende half jaar spelen we in de 1e klasse. Voor de jongens meer weerstand en moeilijkere tegenstanders. Afgelopen zaterdag speelden we onze eerste wedstrijd van deze competitie uit tegen VVOG uit Harderwijk. Er werd om 08.30 uur afgetrapt. Door de harde wind was het voor beide ploegen in het begin zoeken naar het juiste spel. VVOG, dat vorig jaar nog in de hoofdklasse speelde, ging daar beter mee om en scoorde de openingstreffer. Deze score werd al snel verdubbelt waardoor we tegen een achterstand van 2-0 aankeken.

Naar mate de wedstrijd vorderde kregen we steeds meer grip op de weersomstandigheden en tegenstander. Echter bleef een doelpunt van onze jongens uit. VVOG scoorde nog wel 2x, waardoor we gingen rusten met een 4-0 achterstand. De tweede helft kwamen we goed uit de startblokken. Jesse scoorde met een bekeken kopbal de 1-4. En niet veel later scoorde hij ook de 2-4. Helaas bleef het daarbij. VVOG scoorde ook nog 1x waardoor de einduitslag 5-2 werd. Al met al een prima wedstrijd op een hoger niveau.

Laatste nieuws